Aromafelszabadító enzim Lallzyme Beta 10g

készleten

Lallzyme Beta-Aromafelszabadító enzim

Illatos fehérborokhoz,gyümölcscefrékhez.

A cukrokhoz kötött érzékszervileg inaktív, magától fel nem szabaduló aromaanyagok enzimes felszabadítása.

Illatos és buké borokhoz (muskotály, Irsai O.,Cserszegi,Tramini,Chardonnay,Rajnai,Rizlingszilváni, Sauvignon blanc, Hárslevelű, stb.)

Intenzív gyümölcsillatú, fajtajelleges pálinkacefrékhez(alma,kört,birs,szőlő)

Adagolás:
 
Fehér újborok: 5g/hl
Pálinkacefrék: 5g/hl

Felhasználás: 

100x-os mennyiségű (1g/1dl), 15-25°C hőmérsékletű vízben kíméletes keverés mellett oldjuk fel, majd adjuk a végerjedésben lévő musthoz vagy újborhoz, illetve a végerjedésben levő cefréhez.
Jól keverjük el! Hőmérséklet: 12-20 °C, hatóidő 3-4 hét.
Az újbor kénessav tartalma nem gátolja a működését.
A bentonit, kovasavszol inaktíválja az enzimet, tehát a bor derítése csak az enzim 3-4 hetes tartózkodási ideje után kezdődhet.
 

  • Cikkszám: BO215
1730.- Ft

Hírlevél feliratkozás

Tisztelt Érdeklődő!

Érdemes feliratkozni hírlevelünkre, mert így mindig naprakészen értesülhet
legújabb akcióinkról,kedvezményeinkről, legújabb termékeinkről.
Kedvezményes ajánlatainkat is így küldjük el Önnek!
Törekszünk arra, hogy visszatérő látogatóink, vásárlóink számára valódi előnyöket biztosítsunk.
Diplomás kertészeink tippjei, segítsége egyenesen az Ön email fiókjába érkezik, ha hírlevelünkre feliratkozik!
Ha kedvet kapott és a jövőben Ön is szeretne a fenti előnyökkel élni, ne habozzon, iratkozzon fel most!

Amennyiben nem szeretné igénybe venni  szolgáltatásunkat, úgy a hírlevél felületén bármikor le tud iratkozni!