Borélesztő hidegtűrő UVAFERM CM 20g

készleten

UVAFERM CM

Hideg-és alkoholtűrő borélesztő (10°C-tól)

Csonthéjas és bogyós gyümölcsökhöz, vörös-és fehérbor erjesztésére.

Intenzív illatú, fajtajelleges csonthéjas és bogyós gyümölcs cefrék szín-és tanningazdag vörösborok, fajtajelleges fehérborok.
Jól tűri a magas cserzőanyag-tartalmat.

Adagolás:
Normál körülmények között: 20g/hl
Penészes, rothadt gyümölcs, újraoltás: 30-50g /hl

Felhasználás (hőmérő és óra használata kötelező!):
1.Előkészítés: 
A 20g élesztőt 10x-es mennyiségű (2dl) 35-40°C hőmérsékletű vízben csomómentesen elkeverjük, 15 percig állni hagyjuk. Közben néhányszor megkeverjük. Hogy a 2dl víz meleg maradjon, az élesztős kis edényt egy nagyobb edényben lévő (35-40°C ) vízfűrdőben tartjuk. A 15 perc letelte után felkeverés és
2. Szoktatás:  a 2dl előkészített élesztőhöz a beoltandó anyag levéből annyit keverünk, hogy a hőmérsékletcsökkenés 8°C-nál kisebb legyen! Néhány percig állni hagyjuk, majd az előbbi hűtést 2x megismételjük.
Közvetlen a beoltás előtt a must/cefre és az élesztő között ne legyen 4°C-nál nagyobb a hőmérséklet különbség.
Az élesztő bekeverése.

 
 

  • Cikkszám: BO213
780.- Ft

Hírlevél feliratkozás

Tisztelt Érdeklődő!

Érdemes feliratkozni hírlevelünkre, mert így mindig naprakészen értesülhet
legújabb akcióinkról,kedvezményeinkről, legújabb termékeinkről.
Kedvezményes ajánlatainkat is így küldjük el Önnek!
Törekszünk arra, hogy visszatérő látogatóink, vásárlóink számára valódi előnyöket biztosítsunk.
Diplomás kertészeink tippjei, segítsége egyenesen az Ön email fiókjába érkezik, ha hírlevelünkre feliratkozik!
Ha kedvet kapott és a jövőben Ön is szeretne a fenti előnyökkel élni, ne habozzon, iratkozzon fel most!

Amennyiben nem szeretné igénybe venni  szolgáltatásunkat, úgy a hírlevél felületén bármikor le tud iratkozni!